Beograd - Novi Sad


Kombi prevoz Beograd - Novi Sad , Novi Sad-Beograd,polasci tokom celog dana "OD VRATA DO VRATA" .Cena prevoza u jednom pravcu krece se od 900 do 1499 din u zavisnosti na koju adresu u Beogradu zelite stici.prevoz prtljaga je ukljucen u cenu,ukoliko zelite da zakupite vozilo za vas,vasu porodicu i prijatelje prevoz ce iznositi od 2999 do 3999.odlucite u kom terminu zelite putovati i kontaktirajte nas kako bi dobili informaciju o vremenu polaska i ceni vase voznje

Pančevo - Novi Sad


Kombi prevoz Pančevo - Novi Sad, Novi Sad - Pančevo "OD VRATA DO VRATA" svakog radnog dana i subotom. Polazak iz Pančeva u 09:00-10:30. Povratak/polazak iz Novog Sada u 14:30-15:00 časova. Vreme se koriguje u u zavisnosti od potreba putnika. Prevoz u jednom pravcu po osobi - 1200 din. Cena prevoza za studente je 1000 din.

"Aerodrom Nikola Tesla"


Akcijska cena prevoza do aerodroma Nikola Tesla Beograd iz bilo kog mesta u Srbiji. Opcija podele troškova tj. deljenog prevoza se može koristiti. Akcija prevoza od/do aerodroma važi za skoro sve gradove u Srbiji : Niš , Kragujevac, Subotica, Vranje , Šabac, Smederevo , Leskovac, Novi Sad , Zrenjanin , Sombor, Vršac , Bor , Čačak , Pančevo , Užice , Kruševac , Zaječar , Kraljevo , Valjevo .. kao i okolna mesta . Trenutna akcija aerodrom Nikola Tesla - Sombor , Novi Sad , Zrenjanin , Kikinda , Vrsac, Pancevo , Krusevac, Leskovac , Kraljevo ...

Iznajmljivanje vozila


Iznajmljivanje vozila sa vozačem za više putnika (4,5,6), tj. organizovani prevoz iznosi 45 din po predjenom kilometru. Ako želite da proverite okvirnu cenu , kreirajte rutu , unesite okruglu cenu kilometara u našem kalkulatoru i dobićete okvirnu cenu prevoza.

Prevoz inostranstvo


Opcija prevoza u okolne zemlje i EU je takođe u ponudi. Cena pređenog kilometra je 55 dinara po kilometru od momenta prelaska preko granice. Prevoz putnika u regionu obuhvata i akcijske destinacije kao sto su prevoz do Bugarske - Sofija i ostali gradovi , Rumunije - Temišvar i ostali gradovi , Madjarske - Budimpešta i ostali gradovi , Makedonija - Skoplje , Bitolj , Ohrid itd , Crna Gora, Bosna i Hercegovina , Slovenija , Hrvatska. Ako imate nedoumice oko prevoza putnika u regionu i okolne zemlje , kontaktirajte nas kako bi vam predlozili najbolju ponudu.

Akcijske ponude


Neke od ruta su uvek po posebnom akcijskom cenovniku. Detaljne informacije i koja je akcija aktuelna možete pratiti na našoj "Facebook stranici"

 


Prevoz se obavlja minibusevima koji su opremljeni udobnim putničkim sedištima sa podesivim naslonima u klimatizovanom prostoru, sa radio i video opremom,
kao i kompletnom opremom za vodiče. Sva naša vozila su prilagođena za organizovani prevoz dece, starijih lica, osoba sa posebnim potrebama kao i za Diplomatske predstavnike. Neke od destinacija koje pokrivamo su : prevoz do Crna Gora ( Podgorica, Budva,Herceg Novi,Bar) , Austrija (Bec) , Nemacka (Minhen,Nirnberg,Frankfurt,Stutgart), Hrvatska (Zagreb,Rijeka,Pula,Rovinj,Porec,Zadar), Slovacka (Bratislava) Ceska (Prag)

Vanlinijski prevoz većeg broja putnika


Na raspolaganju su Vam vozila sa : 18, 20 i 52 komercijalna mesta.Cena kombi prevoz-a putnika po Srbiji za 18 mesta iznosi: 55 din/km .Za 20 mesta iznosi 60 din/km. Cena prevoza za Autobus iznosi : 105 din/km . Za inostranstvo, cena prevoza za 20 mesta, iznosi 50 eurocenti . U cenu troškova treba uračunati i troškove smeštaja i hrane za vozača.

 


Naša vozila su Vam na raspolaganju 24 časa bez obzira da li su Vaše potrebe u Srbiji ili inostranstvu. Možete organizovati dnevna i višednevna putovanja, ekskurzije, turneje, seminare, posećivati razne manifestacije, razgledanje gradova, transferi od/do aerodroma.

+381 64 0037447

Copyright © 2016 Top Ride | Sva prava zadržana | Izrada sajta by Webman.rs