Novi Sad-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Novi Sad - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 3800 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Novog Sada do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Novom Sadu i Beogradu se podrazumeva.

Pančevo-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Pančevo - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 2000 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Panceva do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Pančevu i Beogradu se podrazumeva.

Zrenjanin-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Zrenjanin - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 3400 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Zrenjanina do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Zrenjaninu i Beogradu se podrazumeva.

Kikinda-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Kikinda - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 5700 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Kikinde do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Kikindi i Beogradu se podrazumeva.

Vršac-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Vršac - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 4500 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Vršca do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Vršcu i Beogradu se podrazumeva.

Apatin-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Apatin - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 7900 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Apatina do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Apatinu i Beogradu se podrazumeva.

Becej-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Becej - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 4900 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Kikinde do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Beceju i Beogradu se podrazumeva.

Vrbas-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Vrbas - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 5400 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Vrbasa do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Vrbasu i Beogradu se podrazumeva.

Sombor-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Sombor - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 7500 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Sombora do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Somboru i Beogradu se podrazumeva.

Subotica-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Subotica - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 7900 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Subotice do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Subotici i Beogradu se podrazumeva.

Backa Palanka-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Backa Palanka - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 5400 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Backe Palanke do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Backoj Palanci i Beogradu se podrazumeva.

Pozarevac-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Pozarevac - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 4700 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Pozarevca do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Pozarevcu i Beogradu se podrazumeva.

Smederevo-Aerodrom


Nudimo vam prevoz putnika na relaciji Smederevo - aerodrom Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza iznosi 3800 din bez obzira na termin polaska za maksimum 5 osoba i prtljagom. Uz sve to , možete koristiti i opciju deljenog prevoza. Prevoz od Smedereva do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno se 25% umanjuje ukoliko se za isti termin prijavi više putnika. Deljeni prevoz iskljucivo vazi za organizovan prevoz putnika na istoj relaciji prevoza. Prevoz iz okolnih naseljenih mesta u Smederevu i Beogradu se podrazumeva.

Vaša lokacija - Aerodrom


Nudimo vam atraktivne cene prevoza putnika na relacijima od vašeg grada do aerodroma Nikola Tesla Beograd i obratno , u udobnim komfornim klimatizovanim vozilima sa wi-fi konekcijom na usluzi non stop 00-24. Cena prevoza zavisi od mesta udaljenosti i da li je željena relacija trenutno po akcijskoj ceni. Opcije deljenog prevoza , prevoza više putnika i putnika sa istim terminom su otvorene.

+381 64 0037447

Copyright © 2016 Top Ride | Sva prava zadržana | Izrada sajta by Webman.rs